Τρόποι πληρωμών

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Η χρέωση πραγματοποιείται μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος τραπεζικών συναλλαγών.

Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων (για αποστολές εντός Ελλάδας).

Με κατάθεση/έμβασμα στους παρακάτω τραπεζικούς  λογαριασμούς

GR6501723500005350004372203 (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

GR8470100000000651046315182 (VIVA)

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πρώτα τον αριθμό της παραγγελίας σας, έπειτα το επώνυμο και κατόπιν το όνομα σας. Προσοχή: Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, Ελληνική ή ξένη, κατά την ολοκλήρωση του εμβάσματος ο πελάτης πρέπει να επιλέξει όλα τα έξοδα του εμβάσματος να επιβαρύνουν τον ίδιο. Έπειτα μας στέλνετε την απόδειξη πληρωμής μέσω email στo info@kampilogrammo.gr.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών viva. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.