Τρόποι Αποστολής

Το κατάστημα μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες απ’ όλη την Ελλάδα.

 Οι αποστολές γίνονται με ELTA COURIER και είναι δωρεάν για αγορές άνω των 150,00€ (ευρώ). Αν οι αγορές είναι κάτω των 150,00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη ανάλογα με ο βάρος και των όγκων των προϊόντων της παραγγελίας, τα οποία θα υπολογίζονται στο τέλος στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Ειδικότερα, για  εντός της πόλης της Αλεξανδρούπολης από 0-5 κιλά το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00 €, από 5-10 κιλά το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 8,00 €, και από 10-20 κιλά το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 13,00 €. Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα από 0-5 κιλά το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5,00 €, από 5-10 κιλά το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 10,00 €, και από 10-20 κιλά το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 16,00 €. Το κόστος της πληρωμής με αντικαταβολή ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας και βάρους και όγκου των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και ανέρχεται στο ποσό των 2,00 € ανά παραγγελία.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες κ.λ.π.), τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω e-mail.

Τα προϊόντα που είναι «κατόπιν παραγγελίας» αναγράφεται στο εκάστοτε προϊόν ο χρόνος εκτέλεσης. Προηγείται σχετική ενημέρωση του πελάτη για τον χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά.

Αποστολές δεν πραγματοποιούνται Σάββατο, Κυριακή και αργίες. Εάν τυχόν υπάρχει αίτημα αποστολής προϊόντων σε αυτές τις ειδικές συνθήκες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.