Πολιτική Επιστροφών

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσετε με τον/την Υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο +302551022170  ή θα στείλετε email στο info@kampilogrammo.gr για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε την παραλαβή αυτών, έτσι ώστε να επιστραφούν στην επιχείρηση.

Εάν διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που επιθυμείτε  η επιχελιρση μας, σας δίνει την δυνατότητα να το επιστρέψετε σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής του και μόνο στην περίπτωση που είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι χωρίς σημάδια φθοράς. Επίσης πρέπει να φέρουν όλες τις πρωτότυπες ετικέτες και να είναι στην αρχική και ολοκληρωμένη συσκευασία τους. Οι επιστροφές δεν θα γίνονται αποδεκτές τα αντικείμενα είναι λερωμένα, χρησιμοποιημένα και με σημάδια φθοράς και θα σταλούν πίσω στον καταναλωτή. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε εκπτωτικά προϊόντα ή  σε προϊόντα που έχουν αποσταλεί στον καταναλωτή κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Επίσης, δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε ογκώδη προϊόντα και συγκεκριμένα σε τραπέζια σαλονιού, τραπεζάκια, τραπεζαρίες, καρέκλες – πολυθρόνες, κονσόλες, καθρέφτες και πίνακες ζωγραφικής και σε μεγάλα επιτραπέζια φωτιστικά.

Πριν επιστρέψετε το προϊόν, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς πριν από τη λήξη της προαναφερθείσας προθεσμίας, αποστέλλοντας μας ένα σχετικό email στη διεύθυνση info@kampilogrammo.gr. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα είναι Λ. Δημοκρατίας 353, 68100, Αλεξανδρούπολη

‘Εχετε τη δυνατότητα αλλαγής των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αφού επικοινωνήσετε με τον/την Υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο +30 2551022170. Αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε ένα από τα φυσικά καταστήματά μας.

Κάθε επιστροφή εντός Ελλάδος πραγματοποιείται αποκλειστικά με ELTA courier δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη. Τα έξοδα επιστροφής είναι αντίστοιχα με τα έξοδα αποστολής, ήτοι ανάλογα με ο βάρος και ον όγκο των επιστρεφόμενων προϊόντων και τα χρεώνεστε με την παραλαβή του νέου δέματος. Εξαιρούνται της τιμής αυτής επιστροφές από δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας. Για επιστροφές από δυσπρόσιτες περιοχές ή για ειδικά αιτήματα αποστολών παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.

Όλες τις επιστροφές συνοδεύει απαραίτητα το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.

Αν ο πελάτης κατά την παραλαβή του προϊόντος διαπιστώσει ότι το προϊόν έχει ελάττωμα, ο πελάτης οφείλει να μας το γνωστοποιήσει άμεσα και σε κάθε περίπτωση αποκλειστικά εντός της προθεσμίας των 14 ημερών από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον αποδεικνύεται το ελάττωμα του προϊόντος δικαιούται την αντικατάστασή του με άλλο ίδιο προϊόν ίσης αξίας ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής.